Cursus compositie in Zaandam bij Atelier Marijke

Compositie is de belangrijkste factor bij succes of mislukking. Atelier Marijke leert jou in de cursus Compositie in Zaandam ordening aan te brengen in jouw kunstwerk en keuzes te maken om het gewenste resultaat te bereiken. Leer controle te krijgen over jouw eigen tekening of schildering.

Ordening leren aanbrengen in het kunstwerk

Een afbeelding is bij een krachtige compositie nooit volledig mislukt.Compositie is een kwestie van groeperen, ordenen, indelen of structuur aanbrengen. Door deze ordening aan te brengen en enkele elementen naar voren te halen of juist minder nadruk te geven, krijg jij controle over het totale plaatje. Dat geldt niet alleen voor de inrichting van een kamer of een winkel, maar ook voor de groepering op een foto of een schilderij.Een ervaren docent leert jou in de workshop Compositie te bepalen hoe je wilt dat jouw compositie eruit komt te zien.Daarin komen alle keuzes met betrekking tot ruimte, licht, kleur en vorm samen. Ook hierin word jij begeleid om een mooi eindresultaat te behalen.

Prijzen en bereikbaarheid Atelier Marijke

De workshop Compositie bedraagt € 125,- per persoon en bestaat uitacht lessen. Met de auto naar Atelier Marijke aan de Hogendijk 21 in Zaandam? Je kan gratis parkeren aan de andere kant van de brug op het Eiland. Tevens is het aterlier gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De workshops geven we standaard op:

  • Woensdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur
  • Woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur
  • Donderdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur

Afhankelijk van de belangstelling zijn andere data en tijden eventueel mogelijk. Meer horen over de workshop of je meteen aanmelden voor de cursus Compositie in Zaandam? Neem contact op door te bellen naar 06-16807659 of het contactformulier in te vullen op deze website. Je hoort spoedig van het atelier.