Ontwikkel je eigen stijl met de gelijknamige cursus in Zaandam

Een eigen stijl opbouwen is een belangrijk element bij het schilderen en tekenen van een kunstwerk. Atelier Marijke helpt jou hierbij met de cursus Eigen Stijl Ontwikkelen in Zaandam. Meld je aan voor het workshoppakket en start jouw zoektocht naar je eigen stijl.

Zoektocht naar jouw stijl met diverse technieken

In de cursus maak je onder begeleiding van een ervaren docent kennis met verschillende technieken. Zo maak je gebruik van methodes als rietpen en inkt, krijt en inkt, houtskool of acryl stempelen om te kijken welke techniek jou het beste ligt. Hierbij leer je schilderen met gevoel en maak je gebruik van de vijf beeldelementen. Zo ontstaat er een eigen creatie. In overleg met de docent wordt er een persoonlijk plan ontwikkeld. De cursus Eigen Stijl Ontwikkelen in Zaandam bestaat vooral uit genieten en jezelf leren kennen.

Prijzen en bereikbaarheid Atelier Marijke

Wanneer je je inschrijft voor onze workshop neem je deel aan een cursus bestaand uit acht lessen. De totale kosten zijn €125,- per persoon. Atelier Marijke is gevestigd aan Hogendijk 21 in Zaandam en is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Vanuit Amsterdam is het vijftien minuten met de trein. De lessen vinden elke week op vaste dagdelen plaats:

  • Woensdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur
  • Woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur
  • Donderdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur

Andere data en tijden zijn mogelijk indien er genoeg animo is. Meer weten of jezelf aanmelden voor de cursus Eigen Stijl Ontwikkelen in Zaandam? Bel naar 06-16807659 of vul het contactformulier in op deze website. Je wordt spoedig te woord gestaan.