Cursus tekenen in Zaandam bij Atelier Marijke

Vaak zeggen mensen: ‘Ik kan niet tekenen!’. Toch is iedereen in staat een prachtig kunstwerk te maken tijdens de cursus tekenenin Zaandam bij Atelier Marijke. Met de workshop Intensieve Tekentrainingleer jij niet de dingen tekenen die je denkt, maar datgene wat je echt ziet.

Iedereen kan tekenen en schilderen

Het is wetenschappelijk bewezen dat ons vermogen voor tekenen en schilderen in de rechterhersenhelft ligt. De vraag is hoe je deze helft activeert.Een ervaren docent leert jou in Atelier Marijke aan de Hogendijk 21 in Zaandam de linkerhersenhelft uit te schakelen. Door het stimuleren van de rechterhersenhelft maak je jouw beeld krachtiger. Je krijgt begeleiding in het goed vasthouden van het potlood of penseel, het zien van richting in tekenen en het ontdekken van vormen, lijnen en tussenruimtes in de cursus tekenen in Zaandam.

Tijdens de workshop leer je rozen tekenen, portrettekenen en handen tekenen. Tevens laat de docent jou inzien wanneer het zinvol is om beide hersenhelften in te schakelen. Het doel is om jouw beeld zo krachtig te maken dat men er wel naar moet kijken. Wanneer je jezelf wilt professionaliseren of van plan bent om naar de Academie voor Beeldende Kunst te gaan is deze module een goede basis.

Prijzen en bereikbaarheid van Atelier Marijke

De cursus Intensieve Tekentraining bestaat uit acht lessen en bedraagt € 125,- per persoon. Atelier Marijke is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Op het Eiland aan de andere kant van de brug kan je zelfs gratis parkeren. De workshops worden gegeven op vaste dagdelen. Afhankelijk van de belangstelling zijn andere data en tijden mogelijk. De standaard dagen zijn:

  • Woensdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur
  • Woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur
  • Donderdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur

Meer weten of aanmelden voor de cursus tekenen in Zaandam? Bel naar 06-16807659 of vul het contactformulier in op deze website. Er wordt spoedig contact met je opgenomen.