Cursus spelen met kleur in Zaandam bij Atelier Marijke

Wil je leren spelen met kleur? Bij Atelier Marijke leer je dit door kleuren te vergrijzen in de cursus natuurkleuren nabootsen in Zaandam. Je zult door deze workshop Spelen met Kleur verbaasd zijn wat er allemaal mogelijk is op het gebied van verf en kleur.

Natuurkleuren nabootsen voor een verbazingwekkend resultaat

Wanneer je kennis hebt gemaakt met de kleurenleer, weet je hoe je met de primairekleuren alle andere kleuren maakt en hoe je een mooi palet samenstelt. Door gebruik te maken van complementaire kleuren zal je verbaasd zijn over wat jij uit eigen hand weet te bewerkstelligen. In de cursus Spelen met Kleur laat een ervaren docent joukennis maken met de kleurenleer, leer je hoe je met primaire kleuren wel 80 andere kleuren maakt, leer je hoe je natuurkleuren nabootst en oefen je een sprekend beeld te maken met gebruik van complementaire kleuren. Tevens staat de cursus natuurkleuren nabootsen in Zaandam in het teken van spelen met de contrasten van kleuren.

Prijzen en bereikbaarheid Atelier Marijke

De workshop Spelen met Kleur bestaat uit acht lessen en kost € 125,- per persoon. Via het openbaar vervoer is Atelier Marijke aan de Hogendijk 21 in Zaandamgemakkelijk te bereiken. Aan de andere kant van de brug op het Eiland kan je gratis de auto parkeren. De cursussengeven we op:

  • Woensdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur
  • Woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur
  • Donderdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur

Andere data en tijden zijn mogelijk afhankelijk van de belangstelling. Wil je meer informatie of je inschrijven voor de cursus natuurkleuren nabootsen in Zaandam? Bel naar 06-16807659 of vul het contactformulier in op deze website. Je wordt spoedig te woord gestaan.