Voor deze workshops worden de data bekend gemaakt via de agenda op deze site en via de nieuwsbrief.

wil je op de hoogte gehouden worden, 

schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

PORTRET TEKENEN  DEEL 1 

In deze workshop wordt de basis voor een goed portret gelegd. Er wordt o.a. aandacht besteed aan: Gezicht, Ogen en oren, Mond en neus, Voor- en zijaanzicht. 

Met de opgedane kennis ga je zelf een portret maken.

PORTRET TEKENEN DEEL 2 

In deze workshop gaat u daadwerkelijk een portret maken van een meegebrachte foto of een ander voorbeeld. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende materialen.

LET OP: U KUNT BEIDE WORKSHOPS LOS VAN ELKAAR VOLGEN !

BLOEMEN TEKENEN 

Kijk jij ook zo uit naar de lente en de opkomende bloemenzee in de lente? Je gaat aan de slag en weet vooraf niet wat het resultaat wordt, maar geloof me, je gaat naar huis met een schitterend schilderij!

.

SCHILDEREN ALS MONET

Stap voor stap wordt je begeleid om een mooi schilderij te maken in de stijl van Claude Monet.  Compositie en spelen met kleur staan centraal. Hoe schilder je luchten, water of een landschap? Je kunt het naschilderen maar ook je eigen interpretatie maken of abstract schilderen.  Het “Monethuis” kunt u zien vanuit het atelier.

Acryl gieten

Acryl gieten is een vorm van abstracte kunst, waarvan  schilderijen gemaakt worden met vloeibare acrylverf. Met eindeloze manieren en verrassende resultaten is het onmogelijk om fouten te maken.

Intuïtief Schilderen

Lekker spelen met kleur, een abstract of concreet beeld maken met acryl.

Na afloop krijg je uitleg over de betekenis van de kleuren en je afbeelding. Wat is de betekenis van de gebruikte kleuren in je dagelijkse leven? Wat zegt het kleurgebruik over jou?

 

 

Praktische informatie voor alle workshops:

De workshops worden alle gegeven op de 4e donderdagmiddag van de maand. Start 14.00 uur tot 16.00 uur in de Bullekerk, Westzijde 75, zij-ingang Parkstraat Zaandam.

De kosten bedragen slechts €.35,- per workshop en dit is inclusief materiaal, koffie, thee. Maximaal aantal deelnemers per workshop bedraagt 10.

Workshops